Fotoshoot med frøken Meister

Denne dagen har vært laaaaang!!!! Men smiler fortsatt :) I dag var det altså fotoshoot med Linni Meister som skal være redaktør i neste nummer av Spirit som kommer ut 1juni. I den forbindelse skal det være et portrettintervju av henne med bilder over flere sider. Jeg var da ansvarlig for klær, hår og sminke. Jeg tror og håper at resultatet ble veldig bra. En litt annen type bilder enn hva man er vant til å se Linni på. Jenta er jo bare helt skjønn, og det har vært en fornøyelse å jobbe med henne!! Selv er jeg kjempefornøyd og det tror jeg resten av gjengen var også :) Kan ikke vise for mange bilder for da avslører jeg for mye... Location  var på en gård langt inni maridalen, ikke ante jeg at man kunne bo så langt øde der...Men idyllisk var det!

Flere backstagebilder kommer når bladet er lansert! ;)

4 kommentarer

LinniMeister

06.mai.2011 kl.13:19

Hei godingen <3

Det var superhyggelig, og neste gang blir det helt klart i syden et sted. ÅÅÅÅH, tenk så mye vi hadde kost oss, og sluppet å fryse daaaa ;)

Ses snart! Skylder deg jo 3 klips med hår;)

SMASK

Sophie

06.mai.2011 kl.16:29

KULT , du er heldig ! <3Kommentere tilbake ? =)

starlet

08.mai.2011 kl.10:41

Så at det var litt bohemsk stil, så dermed venter jeg i spenning!

:-)))

thereseH

08.mai.2011 kl.21:57

starlet: Jeg tror resultetet blir rett og slett fantastisk ;)

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

27, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits