ja det er mulig!!! '#")/%&¤"#¤!"#¤%%

alle disse tegnene var sinte tegn!! Jeg får IKKE dratt til paris, da jeg har blitt mye dårligere igjen over natten og hevelsen i pannen har flyttet seg ned til øynene og over nesen, så da fraråder legen å fly... ER DET MULIG???? jeg er så trist og sint og alt på en gang. jeg er aldri syk! Kanskje en gang i skuddåret, men nå fikk jeg da altså alt samtidig, når jeg skulle på verdens kuleste jobb i paris... her ligger jeg i sengen, hoster, snørrer, fryser,svetter og syns generelt synd på meg selv... darlingen er i amerika på jobb og jeg savner han så masse.. da er det så deilig å ta på morgenkåpen hans istedenfor min selvom vi har helt like, men stig sin er mye bedre for den lukter han og er så ekstra romslig og deilig ;)

jeg har planer om å tilbringe hele dagen her i sengen, begynne på en bok og bare konsentrere meg om å bli frisk så jeg kan reise til thailand på søndag..

.
masse au i armen min i går..min ferdigpakkede koffert ligger her til ingen nytte....
syk furteleppe..... :(

7 kommentarer

Nina

29.jun.2011 kl.11:50

Åååh, så kjedelig!! God bedring da! :)

Tonje

29.jun.2011 kl.18:00

God bedring, dette var kjedelig å høre!

-men bedre at du blir frisk så du er klar for Thailand:)

Benedikte

29.jun.2011 kl.18:24

Uff da, så kjipt!!!! Men sykdom styrer man dessverre ikke. Masse god bedring og håper du kommer deg avgårde til Thailand på søndag. Skjønner godt at du er lei deg!

Trøsteklem

thereseH

29.jun.2011 kl.22:21

Nina:takk :)

thereseH

29.jun.2011 kl.22:24

Benedikte:takk, thailand må det bare bli, ellers går jeg in i en dyp depresjon.... spiser medisiner hele tiden og tror formen er stigende *liker ihvertfall å tro det ;)

thereseH

29.jun.2011 kl.22:24

Tonje:jaaaa, thailand here i come on sunday! ;)

Camilla

30.jun.2011 kl.14:47

Åneei:( Så utrolig kjipt! Goood bedring, og god tur til thailand!:)

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

27, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits