beste mandag på lenge :)

Når jeg våknet i dag etter en etterlengtet natt med NOK timers søvn bestemte jeg meg for at denne uken skulle bli mye bedre enn forrige uke! Og det burde ikke være så vanskelig... ;) Startet jo våken og uthvilt, fikk gjort titusen praktiske ting på morgenen, har jobbet leeeenge i dag med verdens skjønneste kunder som har gitt meg energi, og kvelden ble avsluttet med uventet middagsinvitasjon fra en jeg tror jeg kan like litt.. ;) Elsker når ting bare Skjer, en telefon med ;-hei hva gjør du, løper du ned og blir med på middag?  JA TAKK!!! Jeg er ikke vanskelig å be om dagen, og spesielt ikke når det kommer fra en som får meg i veldig godt humør og får meg til å smile masse!!! ;)  Så ja, uken har ihvertfall startet bra! Fortsetter det som dette skal jeg si meg fornøyd ved ukesslutt ;)

I morgen skal jeg se på et par leiligheter, kanskje lykken er på min side og jeg ender opp med en av de? Da blir det isåfall bare å svinge seg rundt og komme seg i hus, det hadde vært deilig :)

Tumblr_lnve81zvjf1qirrlbo1_500_large

sov godt søtiser, det skal jeg ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

27, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits