spørsmål....

sliter litt med motivasjon og inspirasjon om dagen til bloggen... men dere er jo der så jeg er kanskje ikke helt på jordet ;) Og...DERE motiverer meg til å fortsette!! 

Fortell meg gjerne hva dere vil lese om! Og da kan jeg jo ta en spørsmålsrunde igjen... så fyr løs ;)

Oppsett, bilder og alt er blitt litt halvveis i det siste da jeg halve tiden ikke bor hjemme i leiligheten og er da uten nett, så blir ofte mobilblogg... bare with me ;) Om 2 uker er jeg på plass i mitt hjem og der er alt tipp topp ;)

Håper dere alle har hatt en strålende helg og klar for ny uke i morgen.... selv har jeg en ambisjon om å være oppe før 0800 og ta 40 minutter på mølla igjen i morgen tidlig ;)... *hjelp* Med andre ord, nå må jeg finne sengen...


6 kommentarer

Sunshine

30.jan.2012 kl.00:23

Du må IKKE miste motivasjonen til bloggen din fordi du føler du ikke har nok tilhengere - det er så sykt mange som leser bloggen din selv om de ikke kommenterer! Husk, det var faktisk DU som fikk meg til å kommentere en blogg for første gang - jeg var kun en "leser" og kommenterte aldri, selv om jeg hadde veldig lyst.. Du har sikkert massevis av sånne lesere her nå også! Selv er jeg helt nødt til å klikke innom bloggen din hver eneste dag - ikke alltid jeg har tid til å kommentere, MEN er alltid innom og så er det alltid en opptur når man ser at du har et innlegg klart:) Videre synes jeg du skal blogge mer om småting som skjer utover dagen, bare et lite bilde eller en kommentar er nok for å følge deg og det er noe du kan gjøre oftere! Skriv mer om trening og mote :) Treningen din motiverer veldig :) Klær, antrekk, hår og sminke er alltid topp:) Og sist, men ikke minst... Det er så hyggelig når du kommenterer innleggene våre, og det motiverer også oss lesere og vi som skriver - fortsett mer med det!!:) Man føler at du faktisk leser det som blir skrevet, det er så viktig å kommunisere med leserne dine:) Husk at bloggen din gleder, motiverer og inspirerer mange sjeler der ute hver eneste dag <3 <3 <3

charlotte

30.jan.2012 kl.09:12

Er så enig med "sunshine":)

- Innredning av ny leilighet, hår og sminke (bilder/video...), treningsglede... hverdagsinspo:D Du gir masse inspirasjon til leserne dine:)

Ha en fin dag og grattis med 30 min på mølla!:D

Lill-Inger

30.jan.2012 kl.22:45

Hei Therese! üüü

Så kjekt å lese bloggen din og bli oppdatert på livet ditt i storbyen. üüü

Synes du er en flinkis jeg! üüü

Og gratulerer med ny leilighet!! Super stas! üüü Gleder meg til å se bilder. üüü

Ha en strålende, velsigna kveld videre! üüü

Klem fra Lill-Inger. ü

thereseH

31.jan.2012 kl.09:49

Sunshine: Du er veldig god!!! Og det skulle ikke mere til enn denne kommentaren for å bli motivert igjen <3 takk skjønne ;)

thereseH

31.jan.2012 kl.09:50

charlotte: Jeg skal bli flinkere til småinnlegg gjennom dagen, og trust me, kommer til å bli masse leilighet fremover ;)

Dette med video må jeg lære meg ;)

Og takk for støtte <3

thereseH

31.jan.2012 kl.09:56

Lill: Søte Lill-Inger :)

Så hyggelig å få kommentar fra deg!! Og elsker at du fortsatt bruker våre første sms-smileys ;)Det er så...DEG!!!!!

Håper alt står bra til!!! STOOOR klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

28, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits