Ny på håret

I dag har jeg vært spik-spenna-gæærn og klippet av 20 cm på håret mitt!!! Uææææ.....

Før....

Dette gikk av i en jafs....

Etter... Og strålende fornøyd meg!! :)

7 kommentarer

Sunshine

31.jan.2012 kl.17:18

Wæææ, masse innlegg:D Herlig, er jo som å være i en godis butikk;) Hvem, hva, hvor lissom! hihi;) Ååå så gla j ble nå!! Liker klesstilen din veldig godt og du ble jo så fin på håret:) Vi jenter skal alltid tviholde på det lange, kjedelige (merk: mitt!!)håret vårt, skjønner ikke hvorfor, er jo så mange spenstige frisyrer;) Ha en super kveld, Therese! You made my day:)

Hilde

31.jan.2012 kl.18:03

Wow, du kledde virkelig å ha litt lugg!

Vurderer å gjøre det samme selv(eller muligens la frisøren gjøre det..), men hver gang jeg går til frisøren så blir jeg overmodig mens jeg sitter i stolen og sier "Bare ta mer, du!", også blir det altfor mye..

Ha en flott kveld videre!

Hilde

Benedikte

31.jan.2012 kl.20:13

Superfin!!! Du som er frisør selv, er kanskje mester i å se hva folk vil kle eller ikke? Jeg savner det noen ganger hos frisøren, en som har litt ideer. Ender alltid opp like kjedelig :-)

thereseH

31.jan.2012 kl.20:46

Sunshine: Jeg tar dere på ordet ;) Derfor hyppigere oppdatering ;) *ler*

Og håret...-iiiiiiiK!!! Det var ett år med sparing rett av... men jeg er SÅ fornøyd, og det er jo fortsatt langt! Men mye lettere og luftigere og "frisyre". Jeg har alltid hatt masse kort hår, tror det er derfor jeg har holdt så lenge på mine lange fjoner når jeg endelig klarte å spare... Tok også ut siste rest av mine hairtalk extensions i dag, så nå er det heeeelt naturlig og det er så deilig!

Ha en super kveld du og skjønne <3

thereseH

31.jan.2012 kl.20:49

Hilde: Luggen holder jeg på å spare ut, og liker egentlig sånn den er nå.. hverken lang eller lugg-lugg..

Det er smart å bestemme seg på forhånd hvor mye man skal ta og ikke ta mere, for å slippe å angre.. Jeg klipper sjeldent mere enn hva kunden ønsker i utgangspunktet, for iveren som kommer i stolen etterhvert er ikke alltid reell.. ;) Og andre frisører er "lystklippere" Som gjerne klipper det du ønsker og enda masse mere til... selv har jeg faktisk frisørskrekk. Gjelder å finne en man stoler på som også kjenner deg etterhvert. da også lettere å være kreativ, sammen ;)

thereseH

31.jan.2012 kl.20:53

Benedikte: Det er jo vårt fag, og kan fort lage mine tanker om hva jeg syns andre kler. Jeg gjør aldri store forandringer på en kunde jeg ikke kjenner med mindre de setter seg i stolen min godt forberedt og nøye gjennomtenkt. Det verste som finnes er å angre på at man har klippet for mye. Ja, det er bare hår og det vokser ut igjen, men det tar lang tid!

Men, som sagt er man åpen for forandring og kommer med innspill er jeg med. Det handler også om bli kjent med hverandre, ikke alle yrker/stiler som kan bære alt av frisyrer.. Og ofte er det ikke de store tingene som skal til før man får en enorm forandring ;)

20.mar.2012 kl.13:37

Du blé knallfin på håret, Therese!

Hilsen Gro-Bente:-)

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

28, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits