Hancock cupcake-kurs

...hold tunga rett i munnen og prv si det kjempefort 10 ganger etter hverandre..verre enn Ibsens ripsbusker.. ;) haha!!! Men fra spk til alvor, det er det jeg har vrt p i kveld,-cupcake kurs! Og hun som holdt det har er firma som heter Hancock..

Camilla, min venninne lurte meg med i kveld, og jeg har kost meg masse masse masse!!! Fr et lite konkurranseinstinkt i meg uten at det var snakk om konkurranse,alle skulle lre..men jeg ville jo lage de fineste;)

Alle fikk utdelt 6 upyntede cupcakes hver og en drink ;) alkoholfri til meg da jeg kjrte...

Meningen med kurset var lre seg forskjellige teknikker for pynte. Trikset er tjukk og fast nok topping..

Hva syns dere? Selv er jeg mektig imponert, og det beste er at det finnes ikke vanskelig heller!!!

Lurer p hvem som skal f disse... ;)

6 kommentarer

Cathrine

09.feb.2012 kl.23:21

Nam! Elsker cupcakes! Men fr aldri frostingen skikkelig..:(

monarra

09.feb.2012 kl.23:30

nam nam de s skikkelig gode ut :)Flink du e :)

Sunshine

10.feb.2012 kl.09:28

Ser helt herlig ut!:) Har alltid villet prve lage cupcakes, men frostingen "skremmer" meg... Tror ikke jeg fr det til.. Du kan ikke legge ut oppskrift p en god frosting?:)

thereseH

10.feb.2012 kl.10:31

Cathrine: Ikke jeg heller, og ender alltid med en glasur pakke og den sklir jo bare utover....

thereseH

10.feb.2012 kl.10:32

monarra: Takk, klapper meg selv p ryggen og er veldig fornyd ;)

thereseH

10.feb.2012 kl.10:36

Sunshine: Samme problem har jeg, den de brukte i gr har denne oppskriften:

125g smr

125g philadelphia original

250g melis

1ts vaniljesukker

pisk smr og philadelphia godt sammen, tilsett melisen litt og litt, s vaniljesukker.

Etter min smak var denne frostingen ALTFOR st, jeg ble kvalm :( S jeg skal prve i helgen og finne en bedre ;)

Det viktigste er at den er tykk og hard nok for at den skal holde fasongen.

Vil man ha sjokoladefrosting bruker du 100g sjokolade som smeltes, avkjles og s blandes i oppskriften over.

Vil man ha farge frardet de konditor farge da den gjr blandingen tynnere, men heller PASTA-farge

hper dette hjalp ;)

Skriv en ny kommentar

thereseH

thereseH

28, Oslo

livet er som en berg-og-dal-bane... Mitt ble plutselig snudd opp ned, Join my ride.... kontakt: therese_haugsnes@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits