Jeg er også et menneske

I går fikk jeg en ganske krass kommentar her på bloggen, jeg ble så satt ut at jeg valgte å slette den etter å ha prøvd å formulere titusen svar. Uansett hva jeg kom frem til så følte jeg at alt ble feil, så jeg trykket på delete, på alt!
Dette er MIN blogg og MITT liv, på godt og vondt. Jeg prøver ikke å fremstå som noe annet enn den JEG er i mine innlegg. Jeg fisker ikke etter sympati når jeg skriver om tøffe tider og jeg prøver heller ikke å fremstå som bedre enn andre når ting går riktig vei. Jeg bare deler...av meg, som også mange andre gjør. Om noen har så mye imot meg så kan de vel bare droppe å lese min blogg eller intervjuer jeg gjør?
Ja jeg tåler kritikk, så lenge den er konstruktiv. Jeg er ikke perfekt, jeg vet det mennesker der som har gått gjennom helt forferdelige ting som jeg ikke engang kan prøve å forestille meg. Jeg har også ting i bagasjen som ikke jeg deler, jeg har fortsatt en Therese-del som bare er min som er mitt fristed, det må jeg for å beholde meg.

Jeg angret litt nå for at jeg slettet meldingen, men hvorfor skal noen få mobbe meg på MIN blogg, som til nå bare har vært et hyggelig sted.. for ja det er mobbing, å kalle noen stygge ord, om det er at man er stygg, feit,tynn, patetisk...you name it. Jeg er veldig imot mobbing, det kan ødelegge mennesker, du vet aldri hvor grensene til den du roper til er og konsekvensene det kan medføre. Tenk før du snakker og dømmer..

Ja jeg stikker frem nesa ved å være med i tigerstaden og ved å gjøre så masse media som vi har gjort i det siste. Og selvfølgelig kan man velge om man liker meg eller ikke, men la meg være meg, jeg kjenner ikke deg, og det lar du meg ikke gjøre heller ved å gjemme deg bak kun et nick.

Jeg har nå innført godkjenning av kommentarer før de publiseres, og jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger positive og negative, jeg skal legge de ut alle sammen som før, men de jeg oppfatter som mobbing kommer jeg ikke til å svare på.

19 kommentarer

Monica

05.10.2012 kl.15:05

Kjære skjønne Therese:) Jeg er også veldig imot mobbing! Jeg fatter ikke at den som skriver slikt i det hele tatt gidder å lese Bloggen sin... Sier vel kanskje mye om denne personen!Men dette er igjen bare et tegn på misunnelse! Du er superflott,sikkert snill og god, dyktig osv... Da vil man alltid bli møtt av misunnelse,dessverre! Er lett å si at en ikke skal bruke energi på slike ondskapsfulle mennesker,men som oftest er det umulig! Stå på Therese! Jeg elsker å lese bloggen din og ønsker deg all hell og lykke,spesielt i kjærligheten:):):) god helg!

MamsEllen

05.10.2012 kl.15:19

Det er det som er så bra med deg,- at du er deg selv, at du er ærlig. Stå på Therese!!

Anka

05.10.2012 kl.15:39

Therese... ALDRI slutt å vær den du e, å aldri prøv å være nåkka anna heller. At folk sleng dritt e rett å slett misunnelse å ingenting anna. Du må tenke det sånn at dæm satt faktisk å tenkte på dæ, da dæm skreiv det her. Hvis dæm har så mye i mot dæ, og det du gjør, koffør da kaste vekk tia på nåkka av det. Nei drit i dæm, selv om det dessverre e dæm som stikk dypest innimellom, og bare fortsett å vær dæ sjøl. Du e vakker, tøff, sterk, og svak...å som æ har sagt før, at du vise dæ svak, gjør dæ bare sterkere i mine øya. Ingen e sterk før dæm tør å vise sæ svak, det kreve så sjukt mye mot fra innerst i sjela, og hvis man klare å se forbi det, og bare være sæ sjøl... så fortsett me å være dæ, og drit i alt anna negativt. Tenk kor irriteranes det må være førr dæm at du stikk nesen din fram, og du bare fortsette som du gjør.. kos dæ me det, søta. Du har så mange andre som heller vil se dæ, høre dæ, e gla i dæ, og som ser opp tell dæ. Alle andre e bare pesse misunnelig ;)

05.10.2012 kl.15:50

Du skal ikke angre på noen ting du! Dette er DIN blogg og selv om du deler noe av livet ditt med alle som ønsker å følge deg, så betyr ikke det at man kan slenge fra seg all mulig dritt her! Visse folk eier ikke skrupler, og de tror og håper at de kan tråkke på deg ved å være ondskapsfulle! Bare fordi du er en offentlig person så betyr ikke det at det er fritt frem for mobbing og drittslenging! Stå på søte!! Du viser sider ved deg som jeg bare eier en brøkdel av, og jeg blir stolt av deg selv om jeg ikke kjenner deg (selv om jeg også på en måte føler at jeg gjør det ved å ha fulgt deg så lenge:)) Sterk er du, vær stolt! <3

Sunshine

05.10.2012 kl.15:53

Og den kommentaren der var fra meg, glemte å legge inn navn;)

Lisbet

05.10.2012 kl.16:21

Åhhhh... Blir så lesing når man ikke kan oppføre seg!!!!

Duuuuuu er så fantastisk vakker!!:) ikke la deg knekke! Opp med hode:)

gjengen

05.10.2012 kl.17:22

Kan du skrive litt om hvorfor du ble med på tigerstaden? du sa i intervju at det var pengene men det kan vel ikke stemme.. ryktene sier det ikke er så mye å skryte av. ihvertfall ikke for deg, Linni får vel en god slump.

oppmerksomhetsicknesss?

mobbing er fyfy.

Oda Ulrikke

05.10.2012 kl.17:26

Herregud! at folk i det hele tatt har hjerte til å skrive noe sånt? Jeg fatter det ikke!

Men ikke la deg knekke av sånne hjerteløse folk, for det trenger du ikke! Fordi du ikke er annet enn FANTASTISK!!! Jeg elsker bloggen din, men mest av alt deg! <3 selvom jeg ikke kjenner deg, virker du som et herlig menneske som er ærlig, snill og...FANTASTISK!!! <3

fitliving.blogg.bo

05.10.2012 kl.22:51

<3 <3

07.10.2012 kl.12:59

du er go vennen <3

thereseH

07.10.2012 kl.22:40

fitliving.blogg.bo: <3

thereseH

07.10.2012 kl.22:40

Oda Ulrikke: tusen takk, jeg er bare meg.... sånn helt på ordentlig...som alle andre ;)

thereseH

07.10.2012 kl.22:42

gjengen: man skal ikke alltid høre på rykter ;)
Jeg så på dette som en fin anledning til å promotere jobb og hva jeg gjør, følger man med utover høsten får man et godt innblikk. Vi har null manus og blir ikke presset til hverken det ene eller det andre....
Og ja, pengene var en av hovedgrunnene...

thereseH

07.10.2012 kl.22:42

Lisbet: Tusen takk Lisbeth <3

thereseH

07.10.2012 kl.22:44

Anonym: Du er ganske herlig <3

thereseH

07.10.2012 kl.22:45

Anka: Fine deg, takk <3

thereseH

07.10.2012 kl.22:46

Monica: Tusen takk Monica :)
Jeg setter enormt stor pris på herlige kommentarer som din, virkelig!!!

Ida

08.10.2012 kl.01:00

Du er så vakker! Og virker veldig reflektert. Jeg er fan! Ikke la deg knekke av stygge kommentarer, de som står bak er ofte de som er mest usikre på seg selv, og må hakke på andre for selv å føle seg bedre. Keep up the good work! :)

thereseH

08.10.2012 kl.22:14

Ida: takk Ida:) sant...dårlig mennesker trenger vi ikke!! Og jeg blir virkelig glad for alle fantastiske tilbakemeldinger!

Skriv en ny kommentar

hits