Jeg har følelser

De som har fulgt meg lenge vet at jeg innførte filter på kommentarene for litt siden på grunn av en lite hyggelig kommentar. Min blogg har alltid vært så hyggelig og jeg vil at den skal forbli det.
Fikk en ny kommentar i dag som er hverken konstruktiv eller oppløftende og jeg håper virkelig ikke det er sånn jeg oppfattes av folk som ikke kjenner meg. Og nei, jeg er ikke ute etter gode ord fra alle her nå... Jeg bare sier at jeg er også et menneske, og ting går faktisk inn på meg og....

Og Mine venner kommer til å sitte der på gamlehjemmet med meg;)

31 kommentarer

Tonje

10.12.2012 kl.23:12

Fy f..... at det er mulig!!! Har ikke folk vett i hodet? Trodde ikke mine egne øyne jeg når jeg leste den posten. Frekk, misunnelig, dum, falsk??? Ja, lurer virkelig på hvem som er det. Det er bare for dumt. Du er den eneste av de i Tigerstaden som ikke virker falsk. Den eneste med litt mellom ørene. Og du rakket ikke ned på noen i det innlegget. Du sa hva du følte og mente. Og egne meninger er lov i et land med ytringsfrihet.

Vet du Therese: Stå på, vær deg selv og livet blir bare bedre og bedre. Du virker så lykkelig og IKKE la misunnelse fra andre ødelegge det. Stor klem og et kjempe heia rop fra meg til deg:)))

Margit

10.12.2012 kl.23:20

Jeg har ikke det intrykket iallefall, det tror jeg et svært lite mindretall har:-)

For meg fremstår du som svært reflektert, smart og blid! Ble litt overrasket over hva de andre girlsa klarte å få "vridd" ut av blogginlegget ditt-men kansje arrangert? Har vanskelig for å forstå at noen som helhjertet ønsker å stå klissnaken med silkehansker i FHM kan ta ting så ille opp, da må du jo "treffe spot on", eller iallefall nærme nok. For all del flotte jenter, men hver sin lyst-som du og sier. Stor klem til deg

Anna

10.12.2012 kl.23:34

For en unødvendig kommentar! Er helt uenig i det som sies. Synes det er flott at du står på ditt og er såpass voksen og holder verdigheten oppi det hele :) Ser på deg som et godt forbilde!

Oda Ulrikke

10.12.2012 kl.23:35

Hva i hel, ja tenker folk med? Syns de det er gøy å rakke ned på folk?

Jeg elsker i hvertfall bloggen din og deg! Stå på videre, Therese! <3

Veronika

10.12.2012 kl.23:41

Utrolig at folk får seg til å skrive sånn dritt til andre. Helt hårreisende. Jeg ser på deg på en helt annet måte, nemlig som en modig kvinne med bein i nesa, men som likevel viser stor kjærlighet til andre. Håper du ikke tar deg nær av den kommentaren du fikk, du vet.. Norge er et land der janteloven dessverre står sterkt.

Tilde

10.12.2012 kl.23:57

Dette var da ikke noe hyggelig å lese. :( Jeg har ikke opfattet deg sånn i det hele tatt. Jeg husker jeg sminket deg til en musikkvideo en gang. Og både da og nå så er jeg utrolig fasinert over utseende ditt.Du er så spesiell. Fantastisk nydelig er du :) Klem fra Tilde

Sandra

11.12.2012 kl.00:02

Den personen som skrev den kommentaren viser bare at den er usikker på seg selv og sjalu på hvordan du lever, ikke tenk på det en gang :) du er ei flott dame!:)

Hanne

11.12.2012 kl.00:08

Hei Therese!:) Har fulgt med på tigerstaden siden det begynnte, og siden jeg likte deg så godt begynnte jeg å lese bloggen din også. Kjenner deg ikke, men syns du virker som en super hyggelig, jordnær og snill person som har gode verdier og meninger. Virker som om at du er veldig flink å snakke for deg og kan forvare det du gjør, nemlig fordi du har verdier du står for. Noe jeg syns eg veldig viktig! Kanskje folk reagerer på ting du sier og gjør fordi de er så annerledes fra deg og ikke forstår deg? men heldigvis er vi alle annerledes og det må en jo respektere:) Syns vertfall du skal vite at det er mange der ute som heier på deg også, du er god. Min absolutte tigerstaden favoritt-jente :)

Siw

11.12.2012 kl.00:13

Kanskje den som skriver har stått opp på feil ben? Folk har misforstått dette med ærlighet, å være ærlig betyr ikke å være slem. Det kan være greit å holde noe for seg selv kanskje?

Lill-Inger

11.12.2012 kl.00:36

Selv om du ikke er ute etter godord fa alle, så synes jeg detta innlegget virkelig fortjener noen gode ord.

Jeg synes du er en tøffing, Therese! Du er det selv, og det synes jeg absolutt ikke du skal slutte med. Uansett hva kjipe folk som aldri har møtt seg kan nedverdige seg til å skrive.

Jeg heier på deg. üüü üüü You go girl! (som vi sa i gamle dager. üüü)

En kjempe god klem til deg, søta. üüü

Sunshine

11.12.2012 kl.00:48

Fint å se at denne personen ikke har bedre ting å gjøre enn å skrive stygge, unødvendige kommentarer til deg for å prøve å trykke deg ned.. Godt eksempel på en misunnelig, sjalu, frekk, falsk og barnslig person:) Bare kos deg og overse sånne personer, Kjære deg.. Så godt du kan i alle fall<3

Camilla

11.12.2012 kl.04:47

Mye kan sies om deg Therese- men du er ingen av de tingene som vedkommende skriver- og jeg vet det går inn på deg- men ikke la det- det er ikke verd det. Og om du er feig fordi du ikke poster slike innlegg? Signerte denne personen med fult navn? Det er din blogg- hvorfor skal noen som ikke kjenner deg få lov til å kommentere fritt når du står uten mulighet til å forsvare deg fordi de ikke tør si hvem de er. Vennesløs blir du aldri, for bedre venninde skal man lete lenge etter. Du er tøff som står for det du tror på- fortsett med det! Det er de som kjenner deg sine meninger som betyr noe- vi vet du har begge beina godt planter på jorden. Utrolig gla i deg;)

Kine L.

11.12.2012 kl.08:22

Noen som iallfall har misforstått, syns det det virker som de andre jentene som beskrives her.. Du virker god og ekte Therese!! Stå på :)

marianne=)

11.12.2012 kl.08:29

Ikke bry det om det søta! Det vil alltid være andre som er sjalu på deg, og på den måten prøver å dra deg ned. Du er sterkere enn det! =)

Anette

11.12.2012 kl.09:10

Dette er det dummeste og mest usaklige jeg har hørt på lenge!! Jeg har fulgt med på hver eneste episode av Tigerstaden, og vet du hva?? Jeg heier virkelig på deg Therese!! Du virker så skjønn og ekte, snill og god, og viktigst av alt så fremstår du som en jente med bein i nesa, som står for det hun mener, ikke er redd for hva andre tenker og har mye mellom ørene! En slik person som deg står det virkelig respekt av!! :) Det er alltd noen som skal prøve å ødelegge for en, enten pga sjalusi, dårlig holdning, osv., men det er bare å ikke bry seg :)

Du er BEST Therese!!

Stå på videre!!

Go klem

Camilla

11.12.2012 kl.10:14

Ingen tvil om at du er den som kommer best ut av det i serien Tigerstaden.

Det eneste jeg blir litt lei av å se, som jeg har sett på andre blogger før også, er slike overskrifter som denne.. Dette fordi jeg mener at velger du og ha en offentlig blogg og brette ut deler av livet ditt, og attpåtil blir med i en sånn type serie, så må du nesten forvente at slike type kommentarer kan komme. Det er så utrolig vanskelig for folk som leser en blogg og som ser på en serie og egentlig kunne dømme personer utfra det. Det er noe helt annet å kjenne en person og der mener jeg veldig mange mennesker driter seg ut.

Ann-Kristin

11.12.2012 kl.13:08

Jeg gir meg helt over hvor stygge mennesker kan være mot andre!!! Hev deg over det!! Jeg er så glad for at du står for det du mener og tror på!! Flott jente med flotte verdier ;) jeg sier som de fleste andre her at det kun er misunnelse ;) Gleder meg hver dag til å lese bloggen din ;) ha en fin førjulstid og kos deg! ;)

Anka

11.12.2012 kl.13:16

Hm, e ikke det der en merkelig melding å sende for å "snakke" folk på plass liksom? Virke som om den person som har sendt den rett å slett leve litt væll mye etter : -Det e på sæ sjøl man kjenne andre-

Helt seriøst, å rakke ned på folk man ikke kjenne e vel det mest usaklige og teite greia ever.

Å at ho vet nøyaktig korsen du e, e jo fantastisk. "Det tror jeg alle i verden med litt godhet i seg vet" ... synd førr h*n som sendte den, førr den person lyse no iallefall ikke av godhet, førr da sende man vel ikke sånne meldinge?

Forbanna barnsli tøv.

Drit i det, kos dæ me vennan dine, før dåkker havne på gamlehjem, å vær dæ sjøl. Tell syvende å sist e det bare det som tell, og æ våge å tvile på at du e nåkka av det som e skreven, fordi vennan dine e altfor glad i dæ, sett alt for mye pris på dæ, og vise dæ det på alskens fine måta, og det hadde dæm vel neppe gjort hvis du va sånn? Nope trur ikke det nei.

Annette

11.12.2012 kl.15:06

Hvordan er det mulig? Jeg har fulgt bloggen din lenge og synes det er veldig koselig å lese innleggene dine. Du har masse mellom øra og langt ifra falsk. Har også fått med meg alle episodene av Tigerstaden og du framstår som en voksen og moden jente med beina godt planta på jorda. Du er ei tøff og vakker jente :)

Rikke

11.12.2012 kl.16:35

Herregud... Du er nydelig <3

Benedikte

11.12.2012 kl.21:28

Ikke mitt syn av deg i det hele tatt. Jeg synes du virker jordnær og flott. Hev deg over sånne kommentarer selv om jeg skjønner at det går inn på deg. Men noen jenter må bare kommentere negativt. Misunnelse kalles det!

klem

Julie

11.12.2012 kl.22:36

Noen burde passe munnen sin altså! Kan ikke forstå at folk kan si noe slikt om andre. Visst man ikke har noe godt å si om andre, så kan man holde kjeft :-) Heier på deg, Therese :D

Malin Louise Reiertsen

12.12.2012 kl.09:30

Vet at jeg kanskje var litt stygg på innlegget prinsipper. Men det her er og gå litt over streken syns jeg, går ant og ta hensyn til andre menneskers følelser.

:)

13.12.2012 kl.01:02

tror kanskje heller det er den som skrev den der kommentaren som er styrt av sjalusi og dårlig selvtillitt. :-)

Monica

13.12.2012 kl.04:56

Stå på du Therese...... Den meldingen der kunne jo ha kommet fra "en av dine gode venner fra Tigerstaden"...... Og jeg veit HVEM jeg tenker på;)..... Hjælpe seg .... Å skrive noe sånt er jo helt sykt..... Håper du ikke bryr deg og hever deg over sånt:).... Du er jo den eneste i det programmet som IKKE er dum!!!!! STÅ PÅ;)

Kaisa Elise

13.12.2012 kl.12:55

herregud. er helt uenig i den kommentaren. jeg digger alle i tigerstaden serien, men det er nå du som virker mest voksen av deg! ikke bry deg! stå på videre :)

Silje

14.12.2012 kl.11:14

For meg er du et forbilde som sier nei til sånne blader. Det er så godt at det finnes (kjente) mennesker som faktisk har grenser for hvor mye kropp de ønsker å vise, og for hvilke blader de ønsker å stille opp i. Det står stor verdighet og respekt av valget du tok.

Lene

17.12.2012 kl.00:41

Det er utrolig kjedelig at noen dømmer deg på en slik måte, men slik er dessverre enkelte mennesker. Du har fremstått som en med hodet på rett plass og som har dine egne verdier og stått på de og kommet meget bra ut av det :-) Derfor synes jeg du bare skal "heve" deg over slike kommentarer. Stå på og lykke til videre!

thereseH

20.12.2012 kl.21:56

Lene: takk Lene :)

thereseH

20.12.2012 kl.22:00

Silje: takk silje :)

thereseH

20.12.2012 kl.22:00

Monica: <3

Skriv en ny kommentar

hits