Julens første

...skitur! Og helmer sin første skitur noengang!! Jeg var redd han skulle ta både staver og ski, men neida, lille mini var så flink i sporet!! Han holdt ut i ca 1,5km før jeg puttet han i sekken til Thomas. Syns lille bamsen med korte ben i nysnø hadde vært kjempeflink!! Siste delen av turen satt han i ryggsekken med ullpledd og halvsov;)

Favoritt gutta mine <3

Vel hjemme igjen ble det iskald øl og spekemat *nam nam nam*

Gutta er i badstuen og jeg og helmer tar en ettermiddagshvil ;)

Ha en fortsatt fin jul søtiser <3

4 kommentarer

Sunshine

26.12.2012 kl.21:12

Hehehe herlige bilder;) Og så sporty dere ser ut!!!!:) Fortsatt god jul til deg oxo søte <3

Matilde Vaeng

27.12.2012 kl.16:08

Hei! digger bloggen din, og deg! ha en fin jul videre :)

Ida

28.12.2012 kl.02:18

Jeg blir stadig mer (gledelig) overrasket over deg. Du er en så flott person som setter pris på og verdsetter de virkelige tingene i livet. Jeg vet jo ikke med sikkerhet, siden jeg ikke er deg, men jeg tror du er et genuint menneske som ikke er som alle andre bloggere, du prøver ikke alt for hardt for at alt skal virke perfekt her i livet. (Selv om livet ditt akkurat nå, med ny, flott kjæreste og alt virker ganske nært perfekt :) ). Du er et flott forbilde, som står for det du mener, lever et sunt liv uten å fokusere altfor mye på din egen (eller andres) kropp/ditt utseende, og jeg viser gladelig mine egne barn (hvis jeg noensinne får noen, er ganske ung ennå) denne bloggen en dag :) Stå på og fortsett som du gjør :D

thereseH

06.01.2013 kl.21:02

Ida: Takk for herlig tilbakemelding Ida!!! Jeg er bare meg, men tror jeg kan takke mamma og pappa for at de har lært meg å sette pris på de små tingene <3 Og hva er vel perfekt? Men man kan gjøre det beste ut av enhver situasjon, og noen dagen trenger man bare en vil-ikke-dag ;)

Skriv en ny kommentar

hits