Varme føtter

Ble hentet av mamma og pappa etter jobb i dag og tilbringer tiden fra nå frem til jobb i morgen her i barndomshjemmet på Flateby, her er denne roen jeg elsker!! Thomas er på jobb i helgen og jeg jobber stort sett hele helgen selv, godt å bli passet på av mamma og pappa da :)

Og Brrrrr så kaldt det er!!!! Jeg har testet mine nye sko fra MOU, i love them!!! Ingenting annet enn varme sko funker nå, disse er relativt nye i Norge og er en drøm på foten!!! Til forskjell fra andre lignende sko er disse stivet opp rundt hælen så man slipper "å tråkke de ned", de holder seg pene i fasongen sin.

I kveld blir det taco, hver gang vi møtes og joggebukse :) må også titte innom MPG og se Carina fremføre sitt bidrag *heia heia*

Håper dere har en super lørdag søtiser <3

3 kommentarer

Marthe

19.01.2013 kl.16:56

Digger Bloggen din

Sunshine

20.01.2013 kl.14:13

Åå elsker skoene!! Jeg har lett og lett og lett etter et sånt par - VARME! Fryser jo ihjel på bena.. Er ikke heelt fan av UGGs så har ikke kjøpt de, men disse var jo så kule! Hvor har du kjøpt de søta?

thereseH

20.01.2013 kl.19:27

Sunshine: de er FANTASTISKE!!!! Du får kjøpt de på Kouture (arkaden) studio Bitte (lambertseter) og på 4woman butikker ;)

Skriv en ny kommentar

hits