Therese gjør ting hun aldri trodde hun skulle gjøre!

Jeg er blitt en SNORKLER!!! De som kjenner meg vet at jeg har en enorm respekt/er redd for havet. Jeg kan svømme-absolutt, men jeg syns havet er skremmende. Det er stort, alt som lever i det er mere svømmedyktig enn meg...og raskere...
I dag har vi vært på catamaran tur arrangert via hotellet, en absolutt FANTASTISK tur!!! En stoooor båt, ikke mange mennesker, eksemplarisk mannskap, deilig mat og fri bar;) vi stoppet to nydelige steder for å snorkle, jeg var klar for å holde vakt fra båten... Men 3dje gang Thomas kom opp fra båten fikk jeg uventet mot og ville prøve selv... Med verdens beste og tryggeste Thomas ved min side overvant jeg redsel for havets skapninger, redsel for å få hodet under vann, muligheten for å puste med munnen og ikke nesen... Og for en fascinerende opplevelse!!! Og for noen fisker!! Jeg er frelst, rett og slett!! På slutten dykket jeg til og med ned på 3meter, helt alene!!! *stolt* og takk min helt, Thomas <3

Vi stoppet også på et sted hvor det pleier å være delfiner, og til vår store glede var det MANGE av de i dag som gjorde seg til for oss.

Alt i alt en helt spesiell og fin dag! Vi var også så heldige å få selskap av Caroline og Christoffer som er på bryllupsreise på samme hotell som vi bor på :) alltid hyggelig med nye bekjentskaper! :)

Og gratulerer med dagen verdens beste mamma <3 du betyr alt for meg <3

19 kommentarer

Natalie Glesnes

10.02.2013 kl.15:05

wææ så gøy :D ha en super dag :D

MamsEllen

10.02.2013 kl.16:06

Takk for morsdagshilsen! Masse glad i deg og <3 Herlig å se hvor flott dere har det. Nyt og kos dere!

Maren

10.02.2013 kl.20:05

Det er så fantastisk å se bilder fra ferien din skjønne deg<3 Det er så herlig å se deg så lykkelig - du fortjener det :) Nyt og kos dere videre.

God klem M

Tine

11.02.2013 kl.15:49

Jeg må bare spørre... Har du dysleksi eller noe? Eller er du rett og slett bare litt dum....? Du skriver jo som om det var stilen til en 12-åring... Det er ikke bare alle skrivefeilene dine.. Men du virker litt "tilbakestående" - det vil si: du oppfører deg og uttrykker deg som om du er en tenåring (som later som hun er voksen..) Du er på en måte et stort barn, og det er bra å være barnslig og holde på barndommen etterhvert som man blir eldre, men med deg så virker det som om du ikke har det helt bra... Du virker så utrolig usikker og skjør, som tynt glass... Det ser ut til at det er veldig lite som skal til for å vippe deg av pinnen, og at du har et enormt behov for bekreftelse fra de rundt deg... Hvorfor har du da det eksponeringsbehovet du har? Du tåler jo ikke negative kommentarer... Ta vare på deg selv og start med å oppføre deg som alderen din! Grow up!

Bergensgutten

12.02.2013 kl.00:52

Til internettrollet Trine: Vi som følger Therese liker hun for den hun er. Seg selv og ingen andre. Fordi hun er såpass tøff og stikker seg fram i offentligheten, så vil det selvsagt være mange som ikke liker Therese. Men da velger de jo selvsagt å ikke følge bloggen hennes. På samme måte som jeg ikke har noe godt inntrykk av deg så velger jeg å ikke følge med på hva du foretar deg i verden, da det er helt uinteressant for meg. Å være uenig er selvsagt lov, men i stedet for å fremheve deg selv så velger du å tråkke ned på og fordumme andre. Hva er det du ønsker å oppnå? Det er en dårlig hersketeknikk som jeg daglig ser hos små barn som er misunnelige på andre barn. Det blir fort gjennomskuet og ender stort sett med at den som skriker høyest mot andre, blir den som gråter etterpå og jeg er nødt til å ta vedkommende til siden for å beskytte barnet mot seg selv fra oppfatningen til gruppen.

Det har vært en rekke førstesidestoff, debatter og mediaoppslag den siste uka angående internettmobbing og netthets. Inkludert konsekvensene som sårende og usaklige utsagn har for de som blir utsatt for slikt. Jeg regner med at du har fått med deg dette og gjort deg noen refleksjoner rundt emnet? Allikevel velger du å skrive noe slikt. Jeg har problemer med å skjønne motivet for utsagnene dine.

Det kan være at som med andre internettroll så er du bare ute etter å provosere? I så fall har du lykkes. Da tar jeg av meg hatten for deg Trine, for jeg lot meg faktisk provosere til å bruke tid til å svare på innlegget ditt. Well played. En null til deg.

monica

12.02.2013 kl.08:54

Så koselig!

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om skrekken din her.Vi var i egypt og kastet oss med på en snorkle tur.Jeg hadde aldri trodd jeg skulle tørre og kaste meg utti,men det gjorde jeg,og for en opplevelse.Det er bare helt fantastisk:)

Kos dere videre på turen deres:)

Og til Trine over her.Er det mulig sier jeg bare.Det lyser misunnelse lang veg!

12.02.2013 kl.12:21

Men, i alle dager ditt internett troll - hvorfor i leser du bloggen til Therese da??? hvis du ikke liker henne så hold deg unna. hvor vanskelig kan det være ?? Hvis du ikke har noe fint å si, så hold kjeft.....

Anka

12.02.2013 kl.12:57

Æ daue... Seriøst... Tine... :D

Mhm, for Therese her fræmstår som en tenåring, som leke voksen? Hahaha..

Du e fan ikke snau asså. Ka trur du at du fræmstår som i det her øyeblikke man les det du skriv?

Du rakke ned på ett menneske du langt ifra kjenne, du kaste vekk tid me å lese en blogg du tydeligvis har nåkka jævlesk så mye imot.. du årske endatell å bruke tid på å skrive ett innlegg(!) som minne om nåkka som kommer fra en heller pessmisunnelig fjortisunge unge på stadiet me en imbessil sengevæter. Sorry mac..men det der.. æ håpe du føle dæ kjepphøy og tøff førr at du fikk fræm ka du mene. Æ antar at no når nån endelig har stått fram å førrtælt korsen den her bloggen fræmstår, konkludert me korsen hovedperson e, og kategorisert etter dum og dummere-skalaen, så tar det nok sikkert ikke lang tid før bloggen e borte, å du slepp å lese mer på den...*fræs* Skru av maskin førr fan, å kjøp dæ ei bok!

Anette

12.02.2013 kl.15:22

Når ble man dum av å ha skrivefeil? Synes du hverken virker dum eller tilbakestående. Jeg syns du skriver på en fin måte Therese jeg er fast leser av bloggen din. Du virker som en voksen ansvarsfull og søt jente :)

Benedikte

12.02.2013 kl.18:21

Trine: Dum av skrivefeil?? Jeg kan vel ikke si at jeg synes Therese har så veldig mange skrivefeil i utgangspunktet, men enig med mange over her, det lukter misunnelse av deg lang vei, Trine. Dessverre! Misunnelse er det minst sjarmerende jeg vet om, og de som er misunnelige, er gjerne de som ikke har et liv selv. Hva er det som er så galt med Therese? At hun lykkes både jobb og privat og at det lyser lykke lang vei av bloggen hennes? Er det det som skal til for at du øser dritt ut av deg? Da har du faktisk et problem, et seriøst stort problem!! Og liker du ikke Therese, så ikke les bloggen hennes da. At du ikke engang skjønner det, gjør jo at det oser dumhet nettopp av deg! Der gikk du rett i fella!! Så takk for at du dreit deg ut, you made my day!

Og Therese: fortsett med å være så søt og fantastisk som du er. Kos deg med alt du opplever for tiden og bare nyt dagene. Og hev deg over sånne dumme høner som Trine!

12.02.2013 kl.21:04

Tine...Snakker om dårlig oppførsell, bi bærre tom før ord..Koffør i all vide verden gidd du å uttarl d her inne,vest du har så jækli my imot Therese? E regne mæ du e så jækla FEIG at du ikke ein gong tør å komenter tbake dæ du får imot d..Stå på Therese, du e ei Tøffæ :)

Lill-Inger

12.02.2013 kl.21:43

Så kjekt, Therese!! üüü Det må ha føltes utrolig godt og overvinne litt av frykten din. üüü

Super fine bilder-dere ser så lykkelige ut. Unnder deg alt godt, fine Therese. üüü

Sunshine

14.02.2013 kl.12:23

Har bare en ting å si om Tine: LATTERLIG:)

Heidi

15.02.2013 kl.00:46

Hei Therese! Følgjer bloggen din nokre dagar i veka, likar ærligheten din. Er deilig å kunna kjenna seg sjølv igjen når ein les. I mitt tilfelle deg og vatnet. Når det gjeld vatn er eg utroleg ukomfortabel når eg stikk hovudet under overflata. Det skjer med andre ord svært sjeldan. Snorkla i Great Barrier Reef ein gang, blei lika mykje hypeventilering som snorkling for å sei det slik. Hadde ikkje klart å gå ned slik du gjorde. Ellers må eg sei eg er langt over gjennomsnittet misunnelig på dykk i dette øyeblikk, det ser SÅ deilig ut på bileta. Nyt videre, og fortsett med bloggen. Set stor pris på at du er deg sjølv, stå på! Komisk når slike som Tine set seg ned bak en dataskjerm. Kan trøsta oss alle med at ho sikkert slit meir enn nokon andre av dine lesarar.

Og Tine, utruleg irritertande med alle dei prikkane i kommentaren din forresten. Dei er ikkje kjend for å vera særs essensielle i absolutt alle setningas som skrivs. Verkar på ein måte som om du ikkje har vort tilstades i norsktimane. Med andre ord lat.

Stor klem og mange klapp på skuldra til Therese!

thereseH

25.02.2013 kl.21:55

Heidi: tusen takk for HERLIG kommentar Heidi!!! Sånne som deg motiverer meg til å fortsette! <3

Og du, en dag fridykker du på 3 meter og, når du føler deg helt trygg ;)

thereseH

25.02.2013 kl.21:56

Lill: takk supersøtis <3

thereseH

25.02.2013 kl.21:56

Benedikte: takk skjønne gode <3

thereseH

25.02.2013 kl.21:58

Anka: jeg digger deg!!!! ;)

thereseH

25.02.2013 kl.21:58

monica: Jeg er jo blitt en liten fisk i havet, herlig ;)

Skriv en ny kommentar

hits