det er bare å pakke seg inn

Jeg trodde (og håpet) i lang tid at våren meldte sin ankomst, men den gang ei. Vinteren er her fortsatt, og det blir virkelig bekreftet når man titter ut av vinduet i dag. For dere som eventuellt hadde tenkt dere på vestkanttorget i dag, det er ingen vits. Er stakkars 4-5 stykker som har pakket ut stands`ene sine. Når det snør eller regner er det ingenting å se på der, men på solfylte dager,-en stor skattekiste ;)
Da jeg og min bestevenninne begge er gressenker i helgen har vi booket oss inn hos hverandre hele helgen. I går var det taco og kos med mine to små englebarn, i dag blir det hummer og champagne på de voksne, Mmmmm, jeg gleder meg allerede!! Men først er det jobb på verdens beste arbeidsplass.


Jeg er heldig som har en jobb hvor jeg GLEDER meg til å gå på jobb hver eneste dag! Etter min mening burde alle ha det sånn, størsteparten av dagen tilbringes jo på jobb, og jeg vet godt hva det motsatte vil si og!

Jeg ønsker dere en KANONBRA lørdag søtiser <3 Pakk dere inn i gode klær og sko og gå en tur i snøværet, det har sin sjarm det og ;)

Én kommentar

monica73

16.03.2013 kl.10:55

Hørtes ut som en koselig helg.Ble misunnelig på hummer og champagne kjente jeg ;)

Ja,det er jammen sant at det er super viktig med en jobb og arbeidplass du trives med og kan glede deg til hver dag :)Det har jeg også,men så er frisør yrket lett og trives med om du har den rette arbeidplassen :) Ha en fin helg,Therese!

Skriv en ny kommentar

hits