Søndag

Jeg startet dagen med en god gjerning. Mot slutten av morgenturen til Helmer møtte jeg på en gammel mann som nesten ikke gikk fremover med sine små museskritt og fortauskanter var en stor utfordring. Jeg gikk selvfølgelig bort og tilbød en støttende arm og hånd. Vi brukte 20minutter på 2 kvartaler og mannen kom seg vel hjem og smilte fra øre til øre, det samme gjorde jeg. Flere burde tilby seg å hjelpe når noen har vanskeligheter, det koster oss ingenting, man sitter igjen med en veldig god følelse!

Ble en tur på sats på formiddagen, lite motivert, men jeg kom meg igjennom. Så to og en halv episode av Stylistene på telefonen mens jeg gikk powerwalk i oppoverbakke. Tiden går mye fortere når man fokuserer på noe annet enn selve tiden;) og jeg ser då dårlig at jeg ikke får med meg hva som er på tv-skjermene på sats...linser? Ja det hadde vært en ide;)

På vei hjem ble det en proteinsmoothie fra den lille smoothie boden som er nederst i Bogstadveien ved josefines gate *nam*

Nå er det avslapping og kos kos kos med lille fluff mens vi venter på at mannen kommer hjem i kveld <3

4 kommentarer

Elisabeth

28.04.2013 kl.20:26

Hei! Når du solgte klær på vestkant torget, måtte du betale noe, leie en plass eller hvordan fungerer det egentlig?

thereseH

28.04.2013 kl.22:13

Elisabeth: man må si ifra på forhånd, alltid venninnen min som ordner dette så vet ikke helt hvor og hva man gjør. Om du googler vestkanttorget kommer det sikkert opp noe;)
Det koster 500kr og da går man et område på 1,5x3meter, man må ha med stativer og bord selv.

Carina

29.04.2013 kl.18:54

Så hyggelig av deg å hjelpe han gamle mannen :-) godhet er viktig:)

thereseH

01.05.2013 kl.08:07

Carina: Og det koster oss ingenting og gir så mye! :)

Skriv en ny kommentar

hits