Hold humøret oppe

Jeg tar meg stadig i å ha lyst til å skrike, trampe hardt eller bare løpe. Det er ikke til å skyve under en stol at jeg virkelig ikke liker å flytte...eller, alt det som er rundt en flytting. Pakke ned alt, miste fullstendig oversikt, rydde i rot som hoper seg opp og blir enda mere rot. Og enda er dette bare begynnelsen... Vi skal bo hos venner og familie i minst en måned mens vi pusser opp.
Jeg sitter her og venter på Thomas som kommer med bil og henger. Han er 4timer forsinket fra jobb. Jeg er kald, trøtt, ikke lenger sulten etter å ha stappet i meg en halv pizza omsider, jeg sitter på en krakk og ser på tv'n som står oppå en pappeske. ALT er pakket ned, tv er det eneste tidsfordrivet. Hvordan holde humøret oppe? Jo, det er ikke Thomas sin feil at jeg venter. Jeg er takknemlig for at jeg har kjøpt drømmeleiligheten med drømmemannen min. Jeg har en mann som står på hele tiden! Jeg vet at selvom han har hatt en lang arbeidsdag står han her snart med et stort smil, gir meg en deilig klem som bare han kan gi, han ser på meg med sine snille ekte øyne, han kommer til å gi meg et klask på stumpen og si "kom igjen prinsessa mi, la oss flytte" med en energisk optimistisk tone. Dette får meg til ikke å hyle, trampe hardt eller løpe av gårde. Vi to starter på neste kapittel av oss to SAMMEN!
Jeg sitter her og smiler og gleder meg til å se mannen min, han skal få en verdens beste klem tilbake, et stort kyss midt på truten og en "ja baby, la oss flytte" med et Glimt i øyet;)

2 kommentarer

Liv Merete

19.09.2013 kl.22:07

kjejnner meg igjen i det du sier, liker heller ikke å flytte !

Anette

19.09.2013 kl.22:31

Det er slitsomt å flytte, det tar på. Godt dere har hverandre :-)

Skriv en ny kommentar

hits