Kunsten å slappe av

Jeg sitter her og smiler fra øre til øre etter den roligste og deiligste helgen på lenge. Vi har hatt helt fri begge to og mini, og vi har bare kost oss, masse!

Jeg hoppet opp av sengen i går og hentet første pakke til Thomas fra kalenderen hans, og første søndag i advent kalenderen fra mamma og pappa, våre flax kalendere, en kopp te og en kopp kaffe. Thomas fikk skinnhansker og fra mamma og pappa fikk vi gavekort fra Jernia:)

Jeg tuslet ut på morgentur med Helmer mens Thomas skulle ordne frokost og ferskpresset juice,-bestående av epler, gulrot, ingefær og stangselleri *nam*
Intetanende kom jeg tilbake og så til min STORE glede at Thomas hadde ordnet pakkekalender til meg i skjul!!! Jeg hoppet rundt av glede og ble 4år igjen med store øyne og et stort glis :)

I første pakke fikk jeg noe jeg har ønsket meg siden vi flyttet inn..

Vannkoker til induksjonstoppen, jeg MÅ drikke te hver morgen og denne var midt i blinken, fargen kunne ikke passet bedre!

Thomas fikk besøk av en kompis og det var fotball på tv i mange timer, jeg tok en tur til min fine Bestefar<3

I går kveld klarte vi å finne litt motivasjon langt der inne og kom oss på sats før det stengte. Her ble det en intervalløkt og gode 5km på meg *tommel opp*

Jeg har fri i dag og, siste fridag før jul. Jeg har en del kontorting å ordne og noen siste julegaver;)

Ha en fin mandag søtiser <3

Én kommentar

Iselin Renée

02.12.2013 kl.11:00

Så søt hund :)

anonym

09.12.2013 kl.14:48

heisann du redigerer bildene dine så fine!!hvilke programmer?

Skriv en ny kommentar

hits