Den følelsen

Trykket på slumre knappen litt for mange ganger i dag, på de siste ti minuttene sov jeg som en stein og våknet med et brak da jeg i drømmen min var på jobb og tok telefonen som ringte (altså alarmen på mobilen) til øret og sier ,- Woxx frisører, du snakker med Therese.... Men det fortsetter å ringe..alarmen! Plutselig lys våken og hopper ut av sengen. Jeg kan se langt etter deilige morgenrutiner, her er det bare å hoppe i dusjen og få vasket håret som MÅ vaskes etter 3 dager med tørrsjampo, hoppe i tøyet, føhne håret og få på seg litt av ansiktet,-mascara og i.d pudder. Helmer må luftes og jeg skal helst være på salongen før kunden min, dette klarer jeg og nå begynner jeg å komme litt til meg selv igjen.
For en start på ukas siste arbeidsdag, jeg kjenner at de tre neste dagene med fri kunne ikke passet bedre, denne jenta skal lade batteriene!

Nyt fredagen søtiser, håper ikke deres morgen var like hektisk som min;)

Ingen kommentarer

monica73

07.02.2014 kl.12:12

Her har det vært trening på morgenen,og nå koser jeg meg med kaffe og vafler før jeg skal på jobb.Heldig du som har fri helg,jeg skal jobbe i morgen også ;) God helg Therese :)

Skriv en ny kommentar

hits