Får tiden til å gå

Jeg begynner å bli ganske utålmodig nå, meg i et nøtteskall... Lille kan være i magen litt til så vil jeg gjerne ha henne ut;) det tar jo tiden det tar,men håper det går fort;)

I går dro jeg med kula på sats en tur, her trente vi armer og bryst. Vi prøvde en ryggøvelse på slutten som absolutt ikke funket på grunn av store magen og jeg og Thomas brøt ut i latter da synet av meg var like latterlig som jeg følte meg :)

I morges våknet jeg til et herlig syn i gangen, alt han gjør for at hverdagen min skal bli lettere <3

Helmer og jeg bare sløver mens vi lader opp til resten av dagen og jobb. Det er merkelig nå, det nærmer seg permisjon og jeg har kundene mine for siste gang på en lang periode. Jeg har valgt gradert permisjon og kommer til å begynne å jobbe litt relativt fort igjen så lenge alt er normalt med lille og det lar seg gjøre. Alt vi ikke vet enda...

Ha en fin onsdag <3

6 kommentarer

Haha, så flink du er! Kan skjønne at du gleder deg til det er over! :)

livjudit

06.08.2014 kl.12:57

Spennende tid fremover da! Er selv gravid iuke 29 så begynner å bli litt utolmodig selv men må nok smørre meg med tolmodighet

Legg meg gjerne til som bloggvenn

Boom Beach

06.08.2014 kl.23:31

Oi, det der trur jeg er verdens søteste hund! Den var nydelig! Hva slags rase er det?:)

Marianne

07.08.2014 kl.00:09

Jeg fantes ikke utålmodig og hadde god tid. Gjett hvem som kom 5 uker før tiden- jo det var vesla i magen. Hun skulle egentlig ikke vært født enda, men har allerede vært med oss i 3 uker ;)

Jeg føler meg faktisk litt snytt for siste tiden som høygravid. Ikke hatt vi skrudd sammen seng, stellebord eller noe annet for den sakens skyld. Ikke hadde vi kjøpt bilsete.. Og jeg hadde planer om å re opp seng, ordne vognen, bake etc før babyen kom, men rakk ikke dette :P Siden vi ble på sykehuset i 10 dager etter fødsel hadde samboer god tid til å skru opp møbler før vi kom hjem ;)

Heldigvis var babyen frisk, men litt liten, så her består hverdagen av amming og amming og enda litt mer amming. Og vektkontroller på helsestasjonen som er like spennende hver gang, for å se om hun går nok opp i vekt. Håp på at vesla holder seg inne til termin, selv om du er utålmodig, da har dere et bedre utgangspunkt etterpå ;)

thereseH

07.08.2014 kl.09:01

regineaf:- en blogg om mote, reise, trening og kosthold: jeg elsker å gå gravid, er bare jeg som gleder meg sånn til å hilse på lille <3

thereseH

07.08.2014 kl.09:02

livjudit: ja, vi må bare vente! Det beste for alle!! :) og det er jo fantastisk å gå gravid også!! <3

thereseH

07.08.2014 kl.09:02

Boom Beach: helmer er en pomeranian

thereseH

07.08.2014 kl.09:07

Marianne: gratulerer så masse med lille jenta Marianne! Og godt å høre at alt går bra!! <3
Jeg er helt enig at jeg håper hun er i magen så lenge hun kan, bare jeg som er så spent på hvem hun er og har så lyst til å møte henne!! <3 men jeg nyter dagene som gravid og har smurt meg med et tykt lag tålmodighet;)
Kos deg med lille tulla <3

Skriv en ny kommentar

hits