Samler minner

Fra dagen vi fant ut at vi var gravide gikk jeg til innkjøp av en dagbok som vi har skrevet litt i begge to hele veien. Alt som har skjedd med magen, hvordan dagene har gått, første sparkene, ultralyd, tanker.... Det er gøy å titte tilbake, så fort tiden har gått, men samtidig så sakte. Jeg ser at jeg begynte å kaste opp allerede 25 januar, og gjør det fortsatt...må nok slå meg til ro med at det blir sånn til dagen jeg føder;)

Jeg leser om 3 ganger iløpet av graviditeten hvor jeg har klikka uten grunn og vært oppløst i tårer...Dette har selvfølgelig gått ut over Thomas og han har fått skylden;) Heldigvis har alt gått over etter 10minutter og jeg har ledd av meg selv.

Jeg har ikke fått noen cravings.

Jeg raste ned i vekt de 4 første månedene, nå er jeg oppe i startvekt igjen...

Gjennomgående i hele boken er kjærlighet. Kjærlighet til hverandre og kjærlighet til vår lille mini som vokser seg stor og sterk i magen. Hun er så ønsket og vi er så stolte <3

Nå turner hun rundt i magen, om ikke aaaaltfor lenge er hun her hos oss og snur livet vårt på hodet. En ny hverdag som jeg vet at blir helt ubeskrivelig fantastisk og hun kommer til å ta oss med til et nytt nivå av forelskelse <3

6 kommentarer

Lina

13.08.2014 kl.17:34

Kjempe lurt å skrive dagbok! Den blir gull verdt når ungen en dag blir voksen:)

Marit

13.08.2014 kl.20:52

Gleder meg på deres vegne! Vi fikk vårt første barn i desember, så nå er han snart 8 måneder! Tiden går så kjempe fort, så man må bare nyte hvert øyeblikk. Å være mamma er bare det beste som finnes, så mye glede den lille rakkeren gir oss hver dag!

Du har så utrolig mye å se frem til! Gled deg!

Ønsker dere masse lykke til!

thereseH

13.08.2014 kl.21:33

Lina: det vi tenkte og;)

thereseH

13.08.2014 kl.21:35

Marit: OM jeg gleder meg!!! <3
Kos deg med lille og nyt dagene!!!

Carina

13.08.2014 kl.21:54

Dere kommer til å ha så mye glede av den boken resten av livet. Har en sønn på snart seks år, og koser meg med å se tilbake på tiden jeg gikk gravid og når han var baby. Babyen deres er super heldig som får dere to som foreldre. Nyt den siste tiden og masse lykke til!

Martine

15.08.2014 kl.21:35

Jeg har en flott svangerskapsdagbok som er kjempefin. Den er delt opp i uker, timester, helse og fødsel. Også er det sider og lommer for å legge inn bilder. Absolutt å anbefale. Heter min svangerskapsdagbok.

june

16.08.2014 kl.22:52

slet du med å spise siden du gikk ned i vekt? ble du sykmeldt, evt hvor lenge? har du noen tips mot svangerskapskvalme?

Skriv en ny kommentar

hits