It's all about love

I dag startet premier league på tv, til noens glede, andres fortvilelse. Jeg bor sammen med en som kanskje er litt over gjennomsnittet interresert i fotball, og det gjør meg ingenting! Så lenge det ikke er fotball døgnet rundt, han er så flink til å ordne her hjemme (han forsvinner ikke inn i en fotball verden med bena på bordet og umulig å snakke til) og jeg vet at Thomas blir SÅ glad og syns at jeg er verdens kuleste kjærste når jeg sier "selvfølgelig kan du det" når han forsiktig spør om å se en kamp ;)

Vi har lenge snakket om å kjøpe ny, større tv (les,-thomas har snakket om), og det har vært oftere snakket om jo nærmere vi har kommet denne fotball lørdagen....jeg har gitt klarsignal på at vi kan bruke penger på det og var spent på om det var ny tv i hus da jeg kom fra jobb i dag. Dette møtte meg i stuen....

Ny stor veldig fin smart tv på plass, favoritt-snopen til Helmer til Helmer, en ull body til lille og en nydelig blomsterbukett med invitasjon til date på Nodee i kveld til meg<3 så her sitter vi begge to glade og fornøyde og nyter denne fine lørdags ettermiddagen. Favorittlaget spiller på den STORE tv'en, jeg lukter på mine deilige blomster og lurer på hva jeg skal ha på meg på date ;)

Ha en fin lørdag <3

Ingen kommentarer

Carina

17.08.2014 kl.09:40

Høres ut som en vinn vinn situasjon :)

Skriv en ny kommentar

hits