Samler energi

I dag skal jeg gjøre masse av det jeg burde vært flinkere til å gjøre hver dag,-slappe av!!! Jeg skal ikke på jobb før i ettermiddag og har dedikert hele formiddagen til egentid.

Vi ligger her på sofaen, Helmer snorker og lille skyter ut armer og bein alle veier, en fantastisk deilig følelse<3

I går fant jeg frem høstjakken og høstsko, kanskje litt tidlig, men temperaturen har virkelig falt. Det er litt gøy med garderobeskifte og, jeg føler jeg får "ny" garderobe for klærne har ligget ubrukt så lenge. Utfordringen min er bare at jeg har en mye større mage;) trodde jeg skulle klare meg frem til fødsel uten å kjøpe mere gravide-klær...vi får se om det går.

Åpnet en herlig gavepose fra to skjønne kunder av meg som jeg har blitt så glade i. I posen var det en liten prosecco til meg og Thomas som vi kan nyte etter at lille er ute, en fin kopp som vi kan bruke begge to, de har bestilt smokker med lille sitt navn på og hun fikk en utrolig søt burberry kjole som kommer til å passe perfekt på 1års dagen hennes<3 blir helt satt ut av så fine mennesker vi har rundt oss!!

Her venter noen timer til med ro og avslapping, om bare få uker tror jeg det blir manko på det;)

Ha en fin torsdag <3

4 kommentarer

Guro

21.08.2014 kl.16:13

Jeg prøver også å la vær å kjøpe mer gravidklær nå. Satser på å heller bruke singlettene fra i sommer med jakker/cardigans over. Føles så bortkastet å kjøpe høstgarderobe med gravidklær når vi er så nært fødsel. Men så vet jeg jo at det skal ikke mer til enn at jeg kommer over noe som bare er sååååå fint ;-)

LundeM

21.08.2014 kl.19:37

Så koselig :) Hva står det på smokkene da..?

Stine

23.08.2014 kl.15:24

Ser ut som det står Emilia, Emilie eller Emeli. Fine navn :-)

thereseH

23.08.2014 kl.23:04

Stine: ;)

thereseH

23.08.2014 kl.23:04

LundeM: det får dere vite så snart hun er her;)

Skriv en ny kommentar

hits