Ny måned, ny tilværelse

I dag starter min siste arbeidsuke for i år. Det er første dag i måneden som kommer til å snu hele livet vårt på hodet. Jeg skal få smake på permisjonslivet og gå og vente.. Jeg håper hun kommer til termin, jeg gleder meg sånn til å treffe henne <3 det er så sprøtt, nå er hun snart her, når som helst, vår lille bebis <3

Alt dreier seg om barn om dagen, stort sett alt vi prater om, alt alle andre spør om da jeg tilsynelatende er sprekkeferdig, alle tankene, instagram er full av babyutstyr instagrammere og instagrammere med småttiser, motebladene er byttet ut med "babydrøm" og personlige innkjøp er byttet ut med innkjøp til lille. Vi havner nok i denne boblen vi har snakket så mye om at vi ikke skal havne i vi og;)

Ny årstid er det virkelig også blitt, sommeren er over og høsten smyger seg innpå. Som sagt unnet jeg meg høstsko til meg selv forrige uke, hele 3 par!!

Hverdagsskoen, utrolig myk og lett, nesten som å gå i tøfler.

Den litt penere hverdagsskoen. Disse er og en drøm på foten og allerede en favoritt!!

Boots til de litt kaldere dagene med grovere såle og de er foret!

Jeg er kjempefornøyd med alle 3 parene, de er fra ALDO og er ikke sponset men betalt selv;)

Nå er det jobb på meg og kula, siste innspurt;)

Ønsker dere en god start på uken og på september måned :)

Ingen kommentarer

Carina

01.09.2014 kl.13:29

Gratulere med nye sko :) Knall fine alle sammen! Masse lykke til med siste uke på jobb. Etter det må du slappe av og lade batteriene før lille kommer :)

Skriv en ny kommentar

hits