Kebab og fotball og sånt

Vi hadde en effektiv formiddag i går hvor vi fikk ordnet flere småting som må på plass. Vi tuslet litt i bogstadveien og bare koste oss. Sjelden vi har helgene fri sammen uten planer og det er så deilig å bare kunne være kjærester!

Jeg fikk velge lunsj i går og det ble....kebabtallerken!!!!

En av mine svakheter, dette er ikke noe jeg spiser ofte, men plutselig får jeg kjempelyst på det! Som i går;) og mens Thomas bestilte mat til oss gikk jeg på nett og kjøpte billetter til vålerenga kampen i går. Så oss to og store magen tok turen til Ullevål og så på fotballkamp. Til info spillte jeg fotball når jeg var liten i flere år, jeg var trener på fotballskolen i Enebakk og jeg har også dømt 7-er fotball! Dette visste dere nok ikke ;)

Storebror har bursdag i dag, jeg savner deg! Vet mamma har gitt deg en stor klem fra meg;) snart må vi sees <3

Ellers tusler jeg rundt her og venter og venter... ;)

Denne søndagen skal vi ta det helt med ro! <3

Én kommentar

Storebror

21.09.2014 kl.20:01

Hei søs. Tusen takk for gaven. Her hadde vi en fantastisk helg med mamma og pappa. Nå gleder vi oss alle til at du skal bli mamma. Jeg og Marianne gleder oss voldsomt til å bli onkel og tante. Hvis ungen kommer til termin så rekker vi kanskje å komme på besøk før jeg drar ut igjen på sjøen. Store klemmer fra brodern.

Sannie madsen

21.09.2014 kl.22:32

Hej søde thèrese

Har prøvet og kontakte dig via din instagram. Jeg synes din pomeranian er helt fantastisk smuk! Jeg har ledt efter en ligeså i flere måneder i samme farve og pels, og vil derfor hører dig, hvor du har fået din henne? :-) eller om du selv har planer om at lave en baby på din? Da jeg gerne vil skrive mig op til en så :-) håber på svar! Du er velkommen til at kontakte mig på +45 60125422 eller på min mail madsen_sannie@hotmail.com :-) udover det så har du en fantastisk blog! Må prøve lashextension og hairextension en dag! Skønne hilsner Sannie madsen, Stavanger

Skriv en ny kommentar

hits