Velkommen helg

Selvom dagene går i ett for min del liker jeg å gjøre stas på helgen, nettopp for å få den helgefølelsen. Da er det pepsi max i glasset igjen istedenfor vann, det er lov å spise av smågodtposen i skapet, det blir ekstra god mat og ikke minst så er vi sammen hele familien! <3

Skal rett og slett unne meg et glass champagne i kveld etter jeg har pumpet, vi må feire litt ;)

Nyt helgen alle dere skjønne! <3

8 kommentarer

Vibeke

25.10.2014 kl.05:15

Gratulerer med den nye, vakre verdensborgeren!

Det er flott å lese det du deler fra din lille families hverdag :-)

Samtidig ser jeg at du har fått en skjev start på ammingen, og at du avventer å fortsette til du har fått god veiledning.

Kjenner du til Ammehjelpen? Der får du gratis veiledning 24/7.

Du avgjør selv om du vil ringe eller maile en ammehjelper, alt etter hva som passer deg.

Du finner Ammehjelpen på fb, eller på www.ammehjelpen.no

Lykke til :-)

Marit

25.10.2014 kl.12:39

Det er så hyggelig å lese om din lille familie. Fint at du har funnet en ordning som fungerer når det gjelder ammingen.

God helg til alle fire!

thereseH

26.10.2014 kl.16:51

Vibeke: takk Vibeke! Ja, har vært inne på siden deres, men følte ikke det var akkurat det jeg trengte. Jeg trenger en ekspert som fysisk kan lære meg og lille hvordan vi skal få til dette... Har sett masse videoer og lest tips, men vet ikke om vi er skapt for amming rett og slett;)

thereseH

26.10.2014 kl.16:53

Marit: ideelt er det enda ikke, men fungerer. Barseltårene tok nettopp overhånd nå når jeg satt her og pumpet og jeg følte meg som en dårlig mor igjen... Hadde jo vært så enkelt om jeg bare kunne slengt ut puppen....
Håper du har hatt en fin helg Marit:)

Emma Bach

26.10.2014 kl.19:22

Høres bra ut at du husker å kose deg litt :) Jeg er overbevist om at man blir bedre mennesker av å spise litt smågodt og sprette champagnen ;)

antifrue

26.10.2014 kl.20:17

Anmehjelpen kan komme hjem til deg for å se på teknikk osv altså! Jeg mailet med ei og hun fant en ammehjelp i nærheten av der jeg bor som jeg fysisk kunne treffe :) Anbefales!

Monica bgo

26.10.2014 kl.22:29

Hei igjen! Jeg skrev for en ukes tid siden at jeg brukte ammeskjold med begge mine barn(tatt med keisersnitt) Første gang full i betennelse,og andre gang begynte jeg å bruke de fordi jeg ikke klarte å amme vanlig! Selv om dette jo er som å amme vanlig da😉😉 Om du ønsker så anbefaler jeg så inderlig at du prøver det! Så mye enklere om natten også👍 Tenker at når hun tar flaske, så klarer hun å suge på et ammeskjold! Bare veldig godt ment altså❤️😘 Synes du er tøff som deler her på bloggen 😉

thereseH

26.10.2014 kl.22:54

Emma Bach: ;)

thereseH

26.10.2014 kl.22:55

antifrue: burde kanskje gi det en sjangse! :)

thereseH

26.10.2014 kl.22:59

Monica bgo: prøvde så vidt med brystskjold uten særlig suksess, men da var det fortsatt MEGET sårt og en frustrert mini så var nok ikke rette tidspunkt;) tenkte prøve med det først når jeg skal gi ammingen en ny sjangse. Snart er sårene grodd, men kjenner det gjør litt vondt inni meg å skulle gå gjennom det en gang til og risikere hele runden på nytt. Men forhåpentligvis går det bedre neste gang med riktig veiledning:)

Skriv en ny kommentar

hits