Mamma

Jeg er mamma. Jeg forstår det fortsatt ikke helt alltid. Selvom det preger 24timer av døgnet mitt. Jeg er satt til sist men ikke glemt, lille kommer først,-foran ALT. Så har vi lille fluff og vi har hverandre. Jeg er veldig oppmerksom på at Helmer skal ha det bra og få masse oppmerksomhet, det blir mye mindre enn før, men han må fortsatt føle seg sett. Jeg er også ekstremt opptatt av å ta vare på forholdet til meg og Thomas, det er han og. Men det kommer av seg selv, vi er så forelsket, vi er flinke til å se hverandre og digge hverandre! Ikke bare være mamma og pappa og hverdagen en logistikk som skal gå opp.

Hver dag når Emilie har morgenhvilen sin sørger jeg for å få på meg litt freshe klær, sminke meg litt og føle meg vel. Dette er viktig for min del, jeg føler meg bedre og får masse energi, at de rundt meg også kommenterer at man ser "fresh" ut gir en ekstra liten boost. Det tar ikke lange tiden å komme seg ut av joggebuksa og få på litt mascara og rouge, det er verdt det! Nå skal det også sies at vi er heldige som har en baby som sover hele natten så jeg har ikke behovet for søvn på dagen som nok mange andre har.

I dag starter helgen og helgen = ekstra kos. I kveld blir det lasagne og et lite glass rødt. Med Emilie i bæresjal på magen har jeg ryddet og ordnet litt her hjemme, da vet jeg Thomas blir ekstra glad når han kommer hjem nå snart selvom han syns jeg styrer litt for mye og tenker litt for lite på meg selv i forhold til hvile.Jeg klarer ikke hvile mere enn jeg gjør, jeg føler meg selvdestruktiv da, jeg trenger å røre på meg og gjøre noe, det holder meg oppe. Der har vi alle forskjellige behov, men sånn er jeg.

Jeg rekker ikke alt jeg har tenkt, men det er også veldig greit, jeg skal ikke stresse.

Nå velyet jeg nettopp et vannglass....det er MYE vann i et glass når det renner utover;) får finne frem vaskekluten;)

Nyt fredagen dere, i kveld eller i morgen kommer det en attraktiv konkurranse for dere småbarnsforeldre...et hint på premie,- babybjörn <3

Én kommentar

minutvei.blogg.no

31.10.2014 kl.17:04

Ææ vet du har rett! Men er ikke så lett alltid å byttet ut den deilige joggebuksa:P Blir mye tights og joggeklær her i heimen:) Men prøver å forbedre meg;) Nyt helgen du og!

Vibeke LSH

31.10.2014 kl.19:20

Bæresjal er gull! Praktisk for mor og godt for den lille. God helg :-)

thereseH

01.11.2014 kl.15:52

minutvei.blogg.no: mye joggings og tights her og, men liker å komme meg ut av det før jeg skal ut ;)

Skriv en ny kommentar

hits