Ut på tur

I deilig vintervær var det en ren fornøyelse å komme seg ut døra i dag. Det er jo logistikk å komme seg rundt og holde avtalte tider med en liten baby, og enda mere logistikk er det med en hund i tillegg. Jeg må alltid tenke at jeg skal ut minimum en halvtime før jeg må så jeg får luftet Helmer først. Emilie sovner som regel i vogna mens Helmer gjør sitt, så er det inn med han, ta med stellebag og andre ting jeg skal ha med ut, gi han bestikkelser så han ikke klikker når jeg går og forte meg ut med vogna igjen før Emilie våkner. Før jeg er kommet meg ut igjen er jeg som regel ganske varm ;)

I dag var jeg god på planlegging og kom først av alle på en lunsj med Supernature på kolonihagen;)

Har noen av dere erfaring med supernature supermat? Jeg fikk med en bok og produkter, skal titte nærmere på dette og fortelle dere litt mer.

Etter detox lunsjen dro jeg på ny lunsj med Ellen på Bølgen og moi ;)

Det ble en deilig kyllingsalat og vann. Jeg har siden nyttår droppet godteri, brus (også pepsi max) og usunn mat i ukedagene. Kos er forbeholdt helgene. Det går veldig bra og jeg har ikke søtsuget som før, og ikke minst føler man seg bedre!

Emilie har allerede tatt kvelden og jeg lurer på å gjøre det samme snart. I morgen skal jeg på "strong mama" på sats bislett, flere som har testet den timen? Helt super syns jeg!

Sov godt <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits