Hår 2015

På plass i Ålesund for "hår 2015", en konkurranse og messe for frisører. Jeg er så beæret og har blitt spurt om å være dommer i år, stor stas og voksenpoeng;)

Nå er vi på suiten vår og skal spise deilig lunsj før startskuddet går, hei hå hvor det går!

Noen som er på messen i dag kanskje?

4 kommentarer

meg

31.10.2015 kl.21:36

Jupp va på messa å må sej att alle som vann ,bortsett fra på brud (ikke lærlingklassa) absolutt IKKE fortente d...va soooo mange som va myyye flinkere enn dei som vant...synd att de som faktisk var flinkest ikke vinn,e alt for mye status å trynefaktor i slike konkurranser...

thereseH

02.11.2015 kl.22:37

meg: Uffda, det var jo ikke snilt å si at de som vant ikke fortjente det?
Vi har alle forskjellig smak!! Vi dommerne har ikke lov å kommunisere mens vi dømmer og vi sitter på et eget rom hele dagen så vi ikke skal kunne se hvem som friserer hver modell. De to andre har dømt masse opp gjennom årene, jeg dømte for første gang. Det var gøy å se etterpå at vi stort sett mente det samme. Det er også noe annet å se en frisyre på helt nært hold og på avstand, vi kommer jo tett på og alt teller!!!
Jeg syns det var MASSE flinke frisører og modeller i Ålesund og det var ingen lett jobb, men desverre kan ikke alle være vinnere. Så nei, status og trynefaktor gjelder IKKE i denne konkurransen;)

Mee2

07.11.2015 kl.16:33

Jeg synes dere gjorde en veldig god jobb jeg😊 takk for 1 plass😊

thereseH

10.11.2015 kl.21:59

Mee2: gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

hits