Julestemningen sniker seg innpå

Det som har gitt meg julestemning i år er alt det julete og hyggelige de steller til i barnehagen! De er så utrolig flinke med barna og gjør masse ting jeg trodde Emilie var for liten for.

Forrige fredag var det juleavslutning med luciatog og vi fikk med julegave hjem som Emilie har laget, jeg vet allerede at den blir årets fineste julegave<3

De synger julesanger og danser hver dag. På mandag hentet jeg en jente som var rosa og dyppet i glitter etter at hun hadde dekorert sin egen julekule,-gjett om vi må ha juletre allikevel;) Thomas hentet på onsdag og da satt hun og perlet med store perler. I går var det nissefest og de gikk nissemarsj i frognerparken og Emilie fikk sitt første møte med nissen.

Hun hadde nisselue og, men den gikk av like fort som den kom på :)

Emilie ELSKER å være i barnehagen, hun kaster seg rundt halsen på de voksne når vi kommer og når vi henter vil hun helst at vi skal bli igjen i barnehagen. Jeg er så takknemlig for de flotte menneskene som tar vare på henne hver dag, gir henne trygghet og lærer henne masse nytt. Jeg ser at de har det skikkelig kult sammen og det gleder et mamma-hjerte så veldig!

Så Emilie, Ida, Malinda og Jens Ole, takk for at dere gir meg julestemning i år <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits