Oj, du er stor

Du kan like gjerne kalle meg feit, det er sånn det føles.

Noen mennesker har bare ikke sperrer og tenker ikke over hva de sier tror jeg.

Hver eneste dag får jeg høre opptil flere ganger at jeg er så stor til å være 5mnd på vei med lille. Flere spør om det er tvillinger. I min jobb møter jeg jo mange mennesker hver eneste dag.

Er jeg så stor? Hva er normalt? Er det en ting som er sikkert så er det at hver eneste graviditet er forskjellig og det er mye som er innenfor "normalen". Selvfølgelig preger det meg en viss grad å få høre det hele tiden, jeg måtte sjekke bilder fra jeg gikk gravid med Emilie og sjekke #24uker på Instagram for å se hvordan andre som er like gravide ser ut. Hva skjer med meg? Jeg bryr meg jo egentlig ikke om sånne ting!!!

Det jeg vil frem til er vel at man kan tenke seg om før man sier ting noen ganger...vi er alle forskjellige og fine på hver vår måte!

Meg og magen i dag

Meg 24uker på vei for 2 år siden.

Selve meg er større denne gangen, sist gang raste jeg jo ned i vekt, jeg så nok freshere ut for mange men jeg holdt jo på å knekke sammen til tider. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, jeg tror jeg bare vil normalisere, hva nå enn det er...

Ha en fin dag og gi noen du kjenner et kompliment, det kan gjøre dagen deres;)

11 kommentarer

Nina

21.06.2016 kl.20:05

Du ser utrolig flott ut som gravid!!:) Helt enig at noen bør tenke seg om før de sier noe,og jeg selv har fått kommentarer om magen/er du gravid??, når jeg egentlig sliter med noen kilo for mye...Ikke moro,og jeg blir selvfølgelig lei meg! Lykke til videre,og koselig å følge deg og din familie her på bloggen.Klem:)

thereseH

21.06.2016 kl.23:02

Nina: takk Nina:)
Uansett stor eller liten så burde man ikke si alt man tenker høyt;) vi er alle forskjellige og godt er det :) jeg er sikker på at du ser flott ut!!!! Ha en fortsatt fin uke! Klem til deg <3

Allure

22.06.2016 kl.14:11

Folk er rett og slett mindre smarte.

Jeg har en sønn som er født ca 3 uker etter din nydelige jente og en gang rundt uke 28 så kom det en dame inn på kontoret mitt og utbrøt: SÅ SVÆÆR DU ER!! (Hun var seriøs)

Til opplysning var magen min flat(!!), jeg var altså ikke synlig gravid før etter 8 måned men siden jeg satt (!!) så magen gravid ut. Det ville alle damer gjort, gravid eller ikke. Haha, folk er latterlige..

Når jeg reiste meg opp for å vise magen så fikk pipa en annen lyd! (Jeg var mindre enn det Caroline Berg Eriksen er, for å illustrere)

Sinnsykt irriterende med slike kommentarer, jeg klarte aldri å riste de av meg uansett så gidder ikke å oppfordre deg til å gjøre det heller. Rett og slett fordi folk som slenger ut sånne kommentarer trenger å få et par alvorsord tilbake :-)

Svar på spm ditt: nope, nei, niks, du er IKKE spesielt stor!

Men utrolig vakker :-)

Klem fra meg!

thereseH

23.06.2016 kl.11:22

Allure: pass på hva man sier uansett stor eller liten!!! Vi får jo god oppfølging under svangerskapet nettopp for å passe på at alt er bra og "normalt", trenger ikke andre til å poengtere det;)
Takk snille du, jeg føler meg ganske fin ;) jeg elsker babymager, det er så flott uansett størrelse!!
Klem til deg, håper du får en fortsatt fin dag :)

Astrid

22.06.2016 kl.18:09

Du er så flott, Therese! Veldig fin mage, med lillesøster som vokser seg stor og sterk 💜 Gravidmager er så forskjellige og det viktigste er at man er sunn og frisk som gravid 😊 Stor klem til deg!

thereseH

23.06.2016 kl.11:24

Astrid: tusen takk Astrid! Jeg syns jo gravide kvinner er noe av det vakreste som finnes!!! Blir så irritert når kommentarer fra andre kan få de til å føle seg annet enn vakre!
Og ja, lillesøster vokser og gror skikkelig, det er så koselig!! <3
Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem <3

Kine

22.06.2016 kl.23:10

Du ser så flott ut! Jeg hadde stor mage som førstegangsgravid og fikk stadig kommentarer som "så stor du er", folk lurte på om det var tvillinger osv. Ikke alltid like gøy fordi jeg følte at de påpekte at hele meg var svær, ikke bare magen! Man er allemannseie når man går gravid. "Alle" føler de kan kommentere, stille inngående spørsmål og ta på magen din..

Håper du slipper unna flere kommentarer og at du strutter med magen med stolthet :)

thereseH

23.06.2016 kl.11:27

Kine: takk Kine!!! Ja, noen mister sperrene sine både verbalt og fysisk;) Herlighet, vi er jo vandrende hus som tar vare på små mennesker som skal ut og møte verden, vi er superkvinner!
Ha en fortsatt fin dag Kine!

Guro

23.06.2016 kl.20:11

Mange som burde tenke seg om før de snakker, ja! Jeg syns du er nydelig. Gravidmager er nydelig! Da jeg gikk gravid for et par år siden, var det en fjern bekjent som alltid sa "hei tjukka" når jeg møtte henne. Jeg syns selv jeg var utrolig flott som gravid og tok meg ikke nær av det, men det visste ikke hun. Og det er mange som ville fått vondt av det.

Kathrine

26.06.2016 kl.19:18

Syns du ser utrolig flott ut jeg! Veldig fin mage :)

Jeg har hele svangerskapet fått høre at jeg er så liten. Det er like irriterende å høre.

Men jeg har vært hos legen og jordmor flere ganger og jeg har fått høre at han er litt større enn gjennomsnittet og at alt er bra gang på gang.

Men jeg har som deg Google litt på nettet for å se hvordan andre ser ut rundt den samme tiden.

Men alle er som du sier forskjellige og ingen graviditet er like.

Lise

15.07.2016 kl.16:21

Hei, så ikke dette innlegget før nå, men må bare si: du er SÅ VAKKER som gravid!! Hvem i alle dager bryr seg om hvor stor/liten magen er, så lenge man er frisk og bærer et sunt foster? Absolutt ingen andres sak enn din egen... krysser fingrene for at alt går godt også resten av graviditeten. Mange hilsener herfra!

thereseH

18.07.2016 kl.23:35

Lise: takk skjønne du <3

Skriv en ny kommentar

hits