Nest siste periode

Da var Thomas reist på jobb igjen. Heldigvis bare en gang til etter denne før lillesøster kommer og vi får ha han litt hjemme. Det var tungt at han dro i dag, jeg føler meg vanske avhengig av han hjemme nå... Men med god hjelp av familie skal vi komme oss gjennom dette!!

Vi avsluttet denne friperioden med en deilig fisketur i går. Det ble null fisk, men hyggelig tur;) bare det å komme seg ut og være sammen <3

Jeg har lovet alle å ta det mere med ro fremover. Sove mer, hvile mer og også sette av tid til egentid. Jeg kan ikke bare sitte hjemme i sofaen og se på TV, jeg må kjenne litt på å være MEG.

Nei, nå må jenta med lakenskrekk komme seg i seng;)

Sov godt <3

2 kommentarer

Hansine

19.08.2016 kl.09:49

Hei Therese :) For noen flotte bilder. Hvor er det du anbefaler å dra å fiske. Ser dere er flere ganger ved vann. Blir kjempeglad for svar. Lykke til videre med graviditeten :) Klem

thereseH

21.08.2016 kl.09:41

Hansine: takk :) her er det Thomas som er fiskeansvarlig ;) vi har noen venner som er veldig kjent med fiskevann i marka som kommer med tips eller så googler vi. Nå sist var vi i Gjerdrum. Vi har også kjørt til Nittedal og syklet, innerst i Maridalen og gått/syklet videre. Mange gode tips på nett!! :)

Skriv en ny kommentar

hits